Servicii

ROOM SERVICE


Daca doriti sa serviti masa in intimitatea propriei camere sau apartament, va punem la dispozitie serviciile noastre pentru prepararea unei gustari, a unei mese complete sau servirea unor bauturi rafinate.

Sala de conferinte Castel


Sala de conferinte a hotelului are o capacitate de 26 locuri si este dotata cu panou pentru proiectie, flipchart, plasma TV, masa conferinte, internet wirless.

Sala de conferinte Zavoi


Sala de conferinte a hotelului are o capacitate de 40 locuri si este dotata cu panou pentru proiectie, flipchart, plasma TV, masa conferinte, internet wirless.

Sala OK Events


Sala de conferinte si alte activitati, potrivita pentru intruniri de pana la 200 persoane, situata in zona de nord a orasului la 1 km de Hotel Castel, locatie eleganta cu parcare proprie si personal gata oricand sa asigure confortul invitatiilor. Locatia poate asigura si catering-ul in incinta.

Sala Casa Valceana


Locatie deosebita intr-o constructie monument, de peste 100 de ani, cu o amenajare corespunzatoare care pastreaza arhitectura anilor 1900 imbinata cu necesitatile secolului XXI. Spatii de 10,20,30 persoane potrivite pentru evenimentul dumneavoastra.
Locatia poate asigura si catering-ul in incinta.

Spalatorie


La cerere putem asigura clientilor servicii de spalatorie si curatatorie contra cost.

Parcare


Dispunem de parcare in fata hotelului, cu o capacitate de pana la 20 de masini, cu plata intre 09-17, dar si de o parcare in curtea interioara. Ambele zone de parcare sunt pazite.

Internet


Toate camerele au acces la internet prin cablu sau wirless, gratuit. De asemenea restaurantul si terasa hotelului dispun de acest serviciu.

Curierat


Servicii de curierat, servicii postale.

Informatii si rezervari